Shiatsu Praktijk Het Zand

Ervaringen na behandeling

Hieronder kunt u verschillende ervaringen van behandelingen lezen.

Annelies:
Al een aantal jaren liep ik met vervelende nekpijn. Het kwam soms ineens opzetten, en verdween vaak ook wel weer naar een paar dagen.
De fysio kon mij niet vertellen waar het vandaan kwam. Toen ik verder op zoek ging naar de juiste behandeling kwam ik uit bij de chiropractor.
Hier ben ik een aantal weken geweest, met wat grover geweld werd mijn nek los gemaakt, en dit hielp voor dat moment. Een aantal weken later kwam de pijn alleen weer terug, de oplossing was van tijdelijke aard, helaas.
Toen mijn collega Jeanette mij vertelde over haar shiatsu praktijk dacht ik op het eerste moment; ' Ik weet niet of dit wel bij mij past'.
Toen de pijn niet weg ging, en ik toch weer wat wilde proberen, heb ik gevraagd aan Jeanette of zij mij een keer wilde behandelen.
Jeanette heeft een mooie, rustgevende behandelkamer aan huis. Zij zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt.
De behandeling was een bijzondere ervaring. Jeanette zocht naar bepaalde knelpunten in mijn lichaam, en wist deze al snel te vinden. Tijdens de behandeling vertelde Jeanette stap voor stap wat zij deed.
Na de behandeling voelde ik mijn nekpijn weer op komen. Jeanette vertelde dat dit erbij hoorde. 
De volgende dag al, merkte ik dat de pijn weg trok. Nu, twee weken later, voel ik dat de pijn veel minder is als voorheen. Ik had van tevoren niet gedacht dat 1 behandeling zoveel effect zou hebben. 
Wat Jeanette precies doet, snap ik nog niet helemaal, maar het effect ervan is erg bijzonder!

Ingrid:
Ik mag al een poosje bij Jeanette komen, had migraine klachten, vermoeidheid, onzeker gevoel over mijzelf. Na de eerste behandeling voelde ik me zo ontspannen dit gaf me een fijn gevoel.
Jeanette geeft rust, zij straalt dit ook uit.
Na een aantal behandelingen werd de migraine minder en op dit moment voel ik me zo goed, terwijl me midden in de donkere dagen zitten, ik ben vol energie, en heb al een maand geen Migraine gehad.
Ben er van overtuigd dat ik een goede stap heb genomen door naar Jeanette te gaan.
Jeanette bedankt!

Ria:

Met diverse klachten, na een moeilijke periode, ben ik bij Jeanette terechtgekomen. Zij heeft mij een aantal keren behandeld en al snel trad er verbetering op. Vaak zonder dat ik veel hoefde te vertellen, wist Jeanette wat er aan de hand was. Zij heeft mij goed op weg geholpen. Ze is erg prettig in de omgang en behandelt heel professioneel.
 

Wouter:
Inmiddels ben ik al meerdere keren behandeld door Jeanette voor mijn Astma.
Na de eerste behandeling al een kleine positieve reactie, ik was zeer verrast.
Nu na meerdere behandelingen een duidelijke verbetering. Veel minder druk op de borst en makkelijker ademen.
Heerlijk om zonder medicijnen dit resultaat te merken.

De behandeling is zeer professioneel en ontspannend. Een weldadige ervaring!Monique (yogadocente):
Dank voor deze prettige kennismaking met Shiatsu. Ik vond het een prettige ontspannen(de) ervaring.Mooi om te zien hoe kon voelen dat ik de 2e keer meer "in mijn hoofd zat." Ik vind dat je dit op een mooie integere manier doet.

 

Eveline (fysiotherapeut):
"De massage gaf een vrijer gevoel in mijn lichaam.
Vooral ook op de plekken waar ik wat blessures heb gehad en waarvan ik aannam dat daar geen verbetering in kon komen.
Erg effectief dus!"Irene:
Met nek- en hoofdpijn klachten naar Jeanette toe gegaan. Door ruimte en tijd die Jeanette biedt bij een shiatsu-massage er achter gekomen welke stressoren er in mijn leven zorgen voor de lichamelijke klachten.De behandeling is ontspannend, dit wordt gestimuleerd door de prettige omgeving en de houding van Jeanette. Ze straalt rust uit en dat kan ze goed overbrengen op haar clienten.Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning dan is een shiatsu-massage een echte aanrader!

 

Jack:
Via Google een aantal Shiatsu therapeuten gevonden. Ik keek naar de websites welke mij aanspraken. Dat was er maar 1tje en dat was die van Jeanette. Voor mijn gevoel moest ik bij haar zijn, aan de hand van de beschrijvingen van alles op haar website. Ik voel me er "thuis" en op mijn gemak. Mijn gevoel klopte!!! Ik kwam voor betere doorstroming van energie en last van mijn onderrug na wandelen iedere keer. Jeanette heeft het snel en goed verholpen. Daarnaast slaap ik nu ook veel beter. Jeanette pakt het professioneel aan. Ze is daadkrachtig, professioneel, doeltreffend, weet precies hoe te behandelen. Daarnaast is Jeannette ook nog een zeer fijn, warm en prachtig mens!!! Zeker de moeite waard om door Jeanette behandeld te worden.

 

Simone:
Ben erg blij dat ik Jeanette heb gevonden via google! Ben nu al een aantal keer bij haar geweest en vooral de persoonlijke benadering spreekt mij erg aan. Ze neemt echt de tijd voor je. De rustgevende muziek op de achtergrond is heerlijk en ook al kunnen de drukpunten soms behoorlijk pijn doen, na de behandeling merk je echt verbetering. Je voelt het letterlijk "stromen". Voor mij is het naast de helende werking ook een heerlijk uurtje ontspannen in deze hectische maatschappij.

 

Monique:
Wat een geluk dat ik Jeanette als shiatsu therapeut heb gevonden! Ik ben al jaren chronisch vermoeid en heb een slaapprobleem. Mede dankzij de behandelingen van Jeanette gaat het al een stuk beter met slapen en mijn energieniveau. Jeanette is heel kundig en ik vind haar intuïtieve benadering erg prettig. Ik vind het ook heel bijzonder dat een vrouw van 30 al zoveel mensenkennis heeft. Heb je problemen met je gezondheid dan kan ik je de behandelingen van Jeanette van harte aanraden :-)

 

Maaike:
Ik heb inmiddels een paar behandelingen gehad en het voelt super.
Zodra ik een klacht heb;en dat is meestal de rug, maak ik een afspraak en
vaak al na 1 behandeling voel ik al verbetering!
Ga zo door en hoop, dat er meer mensen die ervaring met mij gaan delen.

 

Katja:
Nadat ik naar Utrecht was verhuisd was ik weer op zoek naar een nieuwe Shiatsu therapeut en kwam ik bij Jeanette terecht. Bij Jeanette merkte ik al snel dat ze het 'anders' deed: waar mijn vorige therapeut meer een soort van 'standaard' behandeling toe leek te passen is het bij Jeanette elke keer weer een verrassing van wat er komen gaat. Zonder dat ik heel veel vertel lijkt ze intuitief precies aan te voelen wat ik nodig heb en past ze haar behandeling hier op aan. Soms voel ik letterlijk dat dingen die vast zaten weer beginnen te 'stromen'. Deze persoonlijke benadering en hoe ze rustig de tijd voor me neemt zorgen er voor dat ik altijd uitkijk naar de behandeling: even lekker 'me time' en een groot tot rust kom moment! Ga zo door Jeannete!

 

Ruud:
Nadat mijn leven in een paar maanden tijd een behoorlijke puinhoop was geworden heb ik van alles geprobeerd om weer uit die puinhoop te komen. Uiteindelijk ben ik bij Jeanette terechtgekomen die op basis van mijn vage klachten onverstoorbaar aan de slag ging. Elke behandeling is anders, ze richt zich op de situatie en houdt niet vast aan een strak behandelplan. En dat werkt prima. Elke keer als ik bij haar geweest ben voel ik dat er weer van alles los is gekomen en dat ik weer een stapje verder ben gekomen op het pad dat ik wil bewandelen. 

Thx Jeanette!!

 

Jaqueline:
Om door Jeanette Spies behandeld te worden is een waar rustpunt. 
De zorg waarmee zij je omringt is gebaseerd op kennis en omhulling. 
Gelijkertijd weet zij de grenzen te voelen en te respecteren zodat je lichaam en je geest in een weldadiger staat naar huis toe gaan. De omgeving waarin dit plaatsvindt is rustgevend en helend. Een aanrader voor iedereen die in dit hectische bestaan behoefte heeft aan de genezende en weldadige kracht van de shiatsu-massage.

 

Caroline:
Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik last van mijn onderrug en schouders, toen ben ik bij Jeanette terecht gekomen. Na een persoonlijke intake, waarin ze echt de tijd nam om te luisteren, begon de behandeling. Tijdens de behandeling vertelt Jeanette wat ze doet en waarom daarna zet ze een rustgevend muziekje op en is het tijd om te ontspannen. Na de eerste behandeling waren de klachten zo goed als verdwenen. Na nog een paar behandelingen was ik helemaal van mijn klachten af en heb ik rest van de zwangerschap geen pijn meer gehad. Ik heb Jeanette ervaren als een vriendelijke,bekwame en professionele therapeute die de tijd neemt voor haar klanten. Bij volgende klachten ga ik zeker weer naar haar toe en ik zal haar ook aanbevelen bij de mensen in mijn omgeving. 

 

Annemarie:
Oorspronkelijk kwam ik bij Jeanette terecht voor nekklachten. Na 2 behandelingen had ik daar al geen last meer van. Ik realiseerde me wel snel, dat de wijze waarop zij shiatsu toepast goed is voor mijn algehele gezondheid. Ik voel me fitter, energieker en besluitvaardiger. Ongelooflijk dat het zowel op je lijf als op je geest werkt. Jeannette is geconcentreerd, serieus en heel scherp. Ze heeft altijd precies in de gaten wat de essentie van een 'klacht' is. Voor mij is een behandeling bij haar een rustmoment. Ook al voelt het op het moment zelf niet altijd even prettig, de dagen daarna voel ik me merkbaar fitter en 'opgeruimder'. Dank je wel daarvoor!

 

Yme:
De behandeling zelf was een ontspannen ervaring. Even een uurtje helemaal niets.. 
De week na de behandeling aanzienlijk minder klachten tijdens en na het sporten.
Ik zou eigenlijk iedere week moeten gaan...

 

Roel:
De klachten die ik had waren vaag: hoofdpijn, moeheid. Er kwam niets uit mijn handen. Na een paar behandelingen waren de klachten een stuk minder.
Tijdens de behandeling voel je een prettige rust over je heen komen en voel je de energie banen weer stromen. 
Jeanette heeft een leuke behandelkamer waar je heerlijk tot rust komt. Ga zo door.

 

Marijke:
Was nieuwsgierig wat shiatsu voor mij zou kunnen betekenen. Ben nog steeds verbaasd dat mijn schouders en nek na een paar behandelingen zo los zitten als ze nog nooit gezeten hebben. En dat scheelt in hoofdpijnklachten. Ben er dus heel blij mee! De rust die Jeanette uitstraalt en overdraagt vind ik erg prettig.

 

Annette:
Ik kwam bij Jeanette met pijnklachten en met zeer weinig energie. Door de behandelingen en de tips is mijn energielevel al flink op pijl. Ik weet nu steeds beter hoe te ontspannen en dit zorgt voor de balans die ik al een tijd kwijt was geraakt in mijn hectische leven met werken en de zorg voor onze 3 kids. Bedankt hiervoor!

 

Frans:
Omdat ik dezelfde opleiding volg als Jeanette ben ik erg kritisch over een behandeling maar juist bij Jeanette kan ik me overgeven zonder "mee" te denken. Jeanette is integer, getalenteerd en durft zich te laten leiden door meer dan techniek en kennis.

 

Leonard:
Ik kom al een tijdje bij Jeanette en ervaar haar shiatsu massages als erg prettig, meestal wanneer ik bij haar ben geweest voel ik meer energie en ook op lichamelijke klachten in voet en rug heeft haar behandeling een positief effect. Ze helpt me meer te gaan voelen en de signalen van mijn lichaam serieus te nemen. Ik kan Jeanette van harte aanbevelen.

 

Linda:
Mijn eerste kennismaking met Shiatsu was via Shiatsupraktijk Het Zand. Jeanette is een jonge, aardige, enthousiaste en professionele therapeute die de tijd neemt voor haar klanten. Ze luistert aandachtig naar speficieke wensen en klachten en stemt de behandeling daar goed op af. Ik merkte al meteen na de eerste behandeling verlichting van mijn klachten, de behandelingen door Jeanette zijn dus erg effectief en ik zou ze aan iedereen aanraden!

 
Nanda:
Ontvangst: hartelijk met duidelijke afname van de klachten en vervolgens shiatsudiagnose.Behandeling: secuur en weldadig. Pijn in nek en schouder zijn duidelijk afgenomen.Ook de doorbloeding naar handen en voeten is door de behandeling verbeterd.